FietsenKoda-Logo-

Over ons

210322-KoDa085
210322-KoDa076
210322-KoDa024

Even voorstellen...

FietsenKoda-Lijn+

Gelegen tussen Leiestreek en Vlaamse Ardennen, een populaire fietsregio, zag Fietsen Koda het levenslicht in 2006, opgericht vanuit een persoonlijke interesse in alles wat met fietsen te maken had, een uit de hand gelopen hobby.

 

De eerste jaren werd Fietsen Koda als bijberoep gecombineerd met een vaste job in loondienst. De focus lag vooral op herstellingen, met een beperkt aanbod nieuwe fietsen.  Mond-aan-mondreclame zorgde al vlug voor een steeds groeiend cliënteel, waardoor in 2011 werd besloten om fulltime voor de winkel te gaan, een eerste mijlpaal in de nog jonge geschiedenis van Fietsen Koda.  Ondertussen waren we ook verdeler geworden van de Belgische fietsenmerken Granville en Ridley, kwaliteit van eigen bodem.

 

Een volgende grote stap werd gezet met de vernieuwing en uitbreiding van de winkel begin 2016. Een verviervoudiging van de oppervlakte met een mooie, grote toonzaal en efficiënte werkposten. Een uitbreiding ook van het gamma met meerdere merken: Giant, Norta, SWS wheels,…

 

Wij zijn er voor iedereen. Van recreatieve fietser tot wielertoerist, van peuter tot profrenner, iedereen is bij ons welkom. Wij staan u steeds bij met raad en daad, met advies gesteund op jaren ervaring uit de praktijk.

 

Fietsen Koda: een gekende naam onder fietsers en wielerliefhebbers uit Zulte en wijde omgeving, synoniem voor topservice en kwaliteit.

 

Tot straks in onze winkel!